13. jan, 2015

Fayah had een druk weekend!

10 en 11 januari 2015.


Op de zaterdag was er door het vrouwtje van Mila een wandeling georganiseerd in ons duingebied, met de belofte van een pannenkoek aan het eind van de wandeling. Het was te aantrekkelijk om niet op deze uitnodiging in te gaan, zelfs de storm die woedde kon ons niet weerhouden! Het werd een gezellige wandeling met veel baasjes en kooikerhondjes, die het stuk voor stuk naar hun zin hadden. Mila, 1 maand ouder dan Fayah, bleek een leuk speelkameraadje. Beide meisjes hebben naar hartelust met elkaar gespeeld.

Op zondag was er een nieuwjaarswandeling van de hondenschool, op het eiland Koudenhoorn. Ook daarbij was Fayah aanwezig. Was ze zaterdag nog in gezelschap van haar soortgenoten; zondag liepen er ook echt grote kanjers mee. Dus weer een goede ervaring voor haar. En Quido dan? Die kwam niks tekort hoor. Die ging gewoon ballen met de baas. Dat vindt hij veel leuker dan meewandelen in zo'n grote groep, waarbij hij alles (en vooral de reuen😮 ) in de gaten moet houden.

Ik plaats ook nog even een link naar een fotoalbum van de pannenkoekenwandelng, waarin ook foto's van andere baasjes zijn opgenomen. 

Deel deze pagina