A-nest, nestnaam Awla

Fayah werd op 17 juli 2017 loops. Op dag 13 van haar loopsheid is ze gedekt door Forest of Happiness Ayko, roepnaam Tjuk.

Tjuk is een lieve mensgerichte reu. Tjuk is een halfbroer van mijn eigen reu Quido. De vader van Tjuk en Quido heeft zijn lieve karakter aan deze 2 doorgegeven. Tjuk is vrij van Patella Luxatie (PL-goed Vast beide zijden), vrij van VWD en ENM, zijn ogen zijn vrij van erfelijke oogziektes en hij is 40 cm. Uiteraard is hij ook in het bezit van een gedragsverklaring.

Tjuk en Fayah hadden in januari 2017 al met elkaar kennisgemaakt en het klikte!

Tjuk en Fayah hadden in januari 2017 al met elkaar kennisgemaakt en het klikte!

Dekking.

Vond plaats op zaterdag 29 juli 2017, 13e dag van de loopsheid.

Stamboom A-nest

In dit document kun je zien hoe de stamboom wordt van de pupjes.

goedkeuring nestje door de VHNK

Het komende nestje gaat voldoen aan de eisen van het fokreglement van de rasvereniging Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje.

Nestnaam.

Nu het duidelijk is dat er een nestje gaat komen, krijgt het het nestje ook een naam! Deze naam is AWLA, dit is Arabisch voor "eerste". Arabisch, de taal van Sheherazade, 1001 nacht, sultans en harems. Gelukkig hoeven honden geen sluiers te dragen, alhoewel; het zou Fayah best mooi staan, met haar donkere kijkers boven de sluier🙂! Het past ook bij haar mysterieuze introverte karaktertje. Het teken in het Arabisch voor Awla is أولا

De stamboomnaam zal (bijvoorbeeld) zijn: Awla Anton v.d. Quifayado.

Deel deze pagina