Beppe Bobby v.d. Quifayado

Als trotse fokker wil ik graag aandacht besteden aan het feit dat Fayah's zoon uit het Beppe nest op de dekreuenlijst is geplaatst.

Bobby is gegenotypeerd. De Embarktest is beschikbaar.


https://www.kooikerhondje.nl/dekreuen/beppe-bobby-v-d-quifayado/
Karakter Bobby

De Bobby woont bij Ina en Aeilko in Muntendam. Zijn vrouwtje Ina schrijft het volgende over hem:


Bobby is een enthousiaste vent, die graag samen met zijn vrouwtje dingen onderneemt. Zo vindt hij het geweldig om te speuren. Hij krijgt elke woensdag om 10 uur speurles samen met nog 7 andere honden van andere rassen en leert hoe hij “zoekgeraakte personen, weggelopen hondjes en voorwerpen” snel weer opspoort. Ook deelnemen aan shows vindt hij super, want ja, samen met het vrouwtje aan het werk! Een echt kooikerhondje dus, want  deze zijn gefokt om samen met de baas te werken. Bobby is in 2022 begonnen met z`n show carrière en doet het heel goed hij scoort vaak een uitmuntend en heeft ook al aardig wat kampioenspunten.  Op zo’n show met drukte om hem heen, vindt hij het super om vanuit zijn wandelkar alles eens rustig te bekijken. Helemaal niet onder de indruk. Elke woensdagavond gaat hij met z`n vrouwtje naar de ringtraining, hier heeft het vrouwtje heel wat geleerd over het gedrag van Bobby. Bobby doet alles op zijn eigen tempo. Haasten moet je niet bij hem aankomen, daar kan hij heel onzeker van worden, maar als je zijn tempo volgt gaat het helemaal goed! Het is een enorme knuffelkont! Hij komt lekker op schoot en is daarmee ook helemaal niet eenkennig. Je wordt bedolven onder zijn hondenkusjes. Zijn lijfje kronkelt alle kanten op om zoveel mogelijk aaitjes te krijgen. Ook doet hij regelmatig mee met de wandelingen van Kooikerhondje wandelgroep Noord-Nederland  op Facebook samen met zijn roedeltje; een kooikerteefje en een jack-russel reutje en natuurlijk zijn baasje en vrouwtje. Samen met andere kooikervriendjes en vriendinnetjes is het voor Bobby een grote feest. Heerlijk loslopen door de bossen, spelen met zijn vriendjes en na de wandeling nog even rustig onder een tafeltje liggen en dan goed opletten of hij zijn naam niet hoort, misschien dat er iemand nog wat lekkers wil weggeven!

Na hard werken is Bobby ook nog eens op dekreuenlijst gekomen van de Vereniging van Het Nederlandse Kooikerhondje . Alles bij elkaar is Bobby een schat van een hondje die je niks wijs kunt maken. Hij is een lief en af toe een heel eigenwijs huishondje maar daarnaast een geweldig hondje om mee te werken!