22. aug, 2019

22 augustus 2019.

Nog steeds rustig allemaal. Vandaag is de 57e dag van de dracht en dat is een belangrijke dag, want na deze dag zijn de pupjes levensvatbaar en kunnen ze geboren worden! Maar wat mij betreft blijven ze nog een paar daagjes bij Fayah binnen, dat is toch beter en kunnen ze nog lekker verder groeien.

Afgelopen zondag hadden we ons laatste kennismakingsgesprek met mogelijke baasjes voor de pupjes. Eigenlijk hebben de gesprekken gelopen vanaf december/januari. Wat een leuke lieve mensen hebben we in die tijd gesproken. Natuurlijk zijn er toch nog mensen afgevallen, omdat het toch niet het juiste ras was bij nader inzien, omdat er eerder al een pupje beschikbaar was etc. Maar uiteindelijk hebben we een lijst met mensen over met baasjes waar wij achter staan. Waarvan wij zeggen, ja de pupjes gaan het daar fijn hebben! Wij hopen dan ook dat we het net zo goed hebben gedaan als bij de pupjes van het eerste nestje. Natuurlijk hopen we dat er voor iedereen een lief pupje beschikbaar komt, maar dat zou wel heel erg toevallig zijn, helaas. Voorlopig hopen we dat alles goed mag gaan met Fayah en met de pupjes die geboren gaan worden.

Alles staat er klaar voor. Er staat inmiddels ook een bed beneden, zodat ik de komende dagen bij haar kan gaan slapen. Overigens is het tijdstip van bevalling niet te missen hoor, daar gaat wel een proces aan vooraf. Niet meer willen eten, rillen, hijgen, graven en grommen tegen Quido....

Vanochtend was de dame 12,98 kg.

Deel deze pagina